Банка Пиреос България предлага на пазара 7-дневен депозит в евро Пиреос Златен и Пиреос Стандарт. Депозитът предлага висока доходност, гъвкавост и сигурност за парите на клиентите на банката. Годишният лихвен процент за Пиреос Стандарт до 5 000 евро е 2.95%, а за Пиреос Златен над 5000 евро е 3.95%. Промоцията е валидна от 07.07 - 07.09.2008. Депозитът е без ограничения на минимална сума за откриване. Лихвата се изплаща на падеж, а депозитът се подновява автоматично.

По случай своето 15 годишно присъствие на българския пазар Банка Пиреос предлага и Юбилеен депозит Пиреос 15. Той се предлага в три варианта – 15 дневен, 15 седмичен и 15 месечен и има юбилейно високи лихви.

Лихвените проценти са валидни за всички депозити открити до 31.12.2008. Юбилейният депозит Пиреос 15 е без ограничения за минимална и максимална сума, като изплащането на лихвата се осъществява на падеж, без възможност да се капитализира. Довнасяне по време на депозита се разрешава без ограничения за 15-месечния депозит. Всеки клиент, открил депозит за сума минимум 1000 лева / евро, получава бонус кредитна карта на преференциални условия.

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг.

В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 80 клона и притежава активи за над 1.9 милиарда евро.