Банка Пиреос България предлага седемдневен депозит в евро

1043
Банка Пиреос България предлага седемдневен депозит в евро

Банка Пиреос България предлага на пазара 7-дневен депозит в евро Пиреос Златен и Пиреос Стандарт. Депозитът предлага висока доходност, гъвкавост и сигурност за парите на клиентите на банката. Годишният лихвен процент за Пиреос Стандарт до 5 000 евро е 2.95%, а за Пиреос Златен над 5000 евро е 3.95%. Промоцията е валидна от 07.07 - 07.09.2008. Депозитът е без ограничения на минимална сума за откриване. Лихвата се изплаща на падеж, а депозитът се подновява автоматично.

По случай своето 15 годишно присъствие на българския пазар Банка Пиреос предлага и Юбилеен депозит Пиреос 15. Той се предлага в три варианта – 15 дневен, 15 седмичен и 15 месечен и има юбилейно високи лихви.

Лихвените проценти са валидни за всички депозити открити до 31.12.2008. Юбилейният депозит Пиреос 15 е без ограничения за минимална и максимална сума, като изплащането на лихвата се осъществява на падеж, без възможност да се капитализира. Довнасяне по време на депозита се разрешава без ограничения за 15-месечния депозит. Всеки клиент, открил депозит за сума минимум 1000 лева / евро, получава бонус кредитна карта на преференциални условия.

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг.

В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 80 клона и притежава активи за над 1.9 милиарда евро.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...