Банка Пиреос България ще вземе участие в изложението за недвижими имоти BalPEx, което ще се проведе от 10 до 12 октомври 2008 г в Интер Експо Център, София. По време на изложението банката обявява 60% намаление от таксата за усвояване на жилищни кредити специално за посетителите на нейния щанд.

На щанда на банката ще се предлагат комплекти документи за получаване на ипотечен кредит. Искането за кредит трябва да бъде попълнено и подадено в клон на Банка Пиреос не по-късно от 31 октомври 2008 г.

Документите ще бъдат обработени без такса за кандидатстване и при одобрение таксата за усвояване ще бъде 0.50% от отпуснатата сума вместо редовната такса от 1.25%.

По време на изложението посетителите щанда на Банка Пиреос България ще могат да получат повече информация за новите предложения в областта на жилищното и ипотечното кредитиране, както и да се консултират със специалистите от финансовата институция.

В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от над 80 клона в цялата страна и притежава активи за над 1.9 милиарда евро.