Райфайзенбанк премахва таксите за теглене от банкомат с международните кредитни карти с чип VISA или MasterCard, издадени от банката, съобщиха от финансовата институция за Profit.bg.

Промоционалните условия са валидни до 15 септември 2008 г. и важат за тегления от близо 500-те банкомата на Райфайзенбанк в цялата страна.

Кредитните чип карти VISA и MasterCard, осигуряващи по-висока степен за защита, могат да се ползват за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги в повече от 24 милиона търговски обекта в целия свят. Международните кредитни карти са удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в интернет.

Кредитните карти на Райфайзенбанк се издават в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит, като не се дължат такси за покупки и плащания.

Клиентите могат да се възползват и от гратисен период до 45 дни, както и от 1% отстъпка от всяка покупка с картата в страната.