Бизнес кредити без обезпечение за над 241 млн. лв. отпусна ПроКредит Банк за една година

993
Бизнес кредити без обезпечение за над 241 млн. лв. отпусна ПроКредит Банк за една година

От май 2007 г. ПроКредит Банк увеличи лимитите на всички бизнес кредити без обезпечение от 20 хил. на 50 хил. лв. Оттогава досега, само за една година, от гъвкавия продукт на банката са се възползвали над 16 140 малки и средни предприятия, съобщиха за Profit.bg от ПроКредит Банк.

Целево разработените кредитни продукти се предоставят основно на малките и средни фирми, работещи в сферата на производството, търговията и услугите. За този вид кредит могат да кандидатстват предприемачи с бизнес опит поне 3 месеца.

Банковите експерти разглеждат постъпилите молби и в рамките на 24 часа дават отговор. Технологията на кредитиране на ПроКредит Банк позволява гъвкаво решение и определяне на удобни схеми за обслужване и погасяване.

За клиентите си банката гарантира одобрение за бизнес кредитиране без изискване за предоставяне на голям обем документация.

До средата на юли банката организира и фотоконкурс на тема „Изкуството малък и среден бизнес”. Целта на фотоконкурса на банката е да се покаже лицето на малкия и среден бизнес в България, като носител на промени, двигател на икономически просперитет и не на последно място, като творчество.

Към края на март 2008 г., ПроКредит Банк България разполага със 72 клона в цялата страна. Общият текущ кредитен портфейл на банката възлиза на близо 1.007 млн. лв., отпуснати на повече от 58 хил. малки предприятия и физически лица.

Размерът на депозитите възлиза на близо 627 млн. лв., а броят на активните клиентски сметки в ПроКредит Банк към края на март е повече от 226 хил. От тях 63.624 хил. са спестовни и срочни влогове, 52% от които са със салдо под 2 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...