Борислав Попов е новият Прокурист на Райфайзенбанк (България)

2353
Борислав Попов е новият Прокурист на Райфайзенбанк (България)

Управителният съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД избра Борислав Попов за Прокурист на банката с ресор “Клонова мрежа”. БНБ издаде Сертификат на Попов за наличие на квалификация и професионален опит в банковото дело, позволяващ му да изпълнява тази длъжност.

Борислав Попов работи в Райфайзенбанк от 2001 г., като професионалното му развитие е преминало изцяло в сферата на развитието и разширяването на клоновата мрежа на банката.

Той се занимава с управлението на цялостната дейност по развитие на клоновата мрежа на Райфайзенбанк, откриването на новите офиси, разширяването и оползотворяването на бизнес потенциала на клоновете на местните пазари и контрол на дейността.

Попов е Магистър по финанси на Стопанската Академия “Д.А. Ценов” , Свищов и владее отлично английски език. Той е преминал международни обучения по Качество на клиентското обслужване във Виена, Комуникационни умения и клиентско обслужване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg