Борислав Попов е новият Прокурист на Райфайзенбанк (България)

2418
Борислав Попов е новият Прокурист на Райфайзенбанк (България)

Управителният съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД избра Борислав Попов за Прокурист на банката с ресор “Клонова мрежа”. БНБ издаде Сертификат на Попов за наличие на квалификация и професионален опит в банковото дело, позволяващ му да изпълнява тази длъжност.

Борислав Попов работи в Райфайзенбанк от 2001 г., като професионалното му развитие е преминало изцяло в сферата на развитието и разширяването на клоновата мрежа на банката.

Той се занимава с управлението на цялостната дейност по развитие на клоновата мрежа на Райфайзенбанк, откриването на новите офиси, разширяването и оползотворяването на бизнес потенциала на клоновете на местните пазари и контрол на дейността.

Попов е Магистър по финанси на Стопанската Академия “Д.А. Ценов” , Свищов и владее отлично английски език. Той е преминал международни обучения по Качество на клиентското обслужване във Виена, Комуникационни умения и клиентско обслужване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...