От 15 септември Дайнърс клуб България започна предлагането на услугата „Получаване на информация за авторизации с банкови карти чрез SMS известия" на своите клиенти, се казва в официално прессъобщение на компанията.

Предимствата на услугата включват допълнителна сигурност за картодържателите, които могат да следят постоянно наличността на своите сметки, както и денонощно обслужване в България и чужбина.

С абонамент за новата услуга клиентите получават детайлна информация за всяка успешна авторизация като дата, час, вид на трансакцията - теглене в брой или плащане, дали е извършена на банкомат или ПОС терминал.

Услугата гарантира сигурност и спокойствие за клиентите, като при установено неправомерно ползване на картата клиентът трябва да сигнализира веднага в „Дайнърс клуб България" за да се вземат необходимите мерки. По този начин се предпазва от риска да загуби пари, ако картата е открадната, загубена или фалшифицирана.

„С въвеждането на услугата SMS известяване предлагаме на своите клиенти улеснение и спестяване на време, като по всяко време на денонощието те ще знаят точната налична сума в своите карти", сподели Анна Ангелова, Изпълнителен директор на „Дайнърс клуб България".