Депозитни предложения за април

1475
Депозитни предложения за април

Нов месец - нови предложения. За осми пореден месец екипът ни информира читателите си за най-новите предложения от банките у нас. Вижте ги:

Пощенска Банка - Пролетни предложения

До 15 май от Пощенска банка предлагат промоция за всички новооткрити срочни депозити. Тримесечният депозит в лева за суми от 250 лева до 29 999.99 лева е с лихва от 6.5% на годишна база, докато 12-месечният за суми над 30 000 лева достига до 7.5%.

Ако обаче депозирате над 50 000 лева, 25 000 евро, или 25 000 долара, имате възможност за договаряне на лихвата.

Лихвата за евро депозитите започва от 5.25% и достига до 6% за суми над 30 000 евро.

СИБАНК - Депозит Елит

За да откриете 12-месечния депозит са Ви необходими минимум 50 хил. лв., 25 хил. евро и 35 хил. долара. Лихвите по левовите депозити са от 6.8% за суми от 50 хил. лв. до 99 999 лв. и 7% за суми над 100 хил. лв.

Годишните лихвени проценти за евровите депозити са от 4.5 до 4.74%, а за доларовите - от 3.55 до 3.75%.

Лихвата се изплаща на 6 месеца и можете да я ползвате авансово. От банката предоставят възможност да се теглят и довнасят свободно средства.

Райфайзенбанк - Спестовна програма

Спестовната програма е нов и удобен начин за спестяване - без усилия и време от Ваша страна, и без изискване за минимална депозирана сума, за да започнете да спестявате успешно.

Спестовната програма е комбинация от дебитна карта Maestro и свързана към нея Депозитна сметка с годишна лихва до 6%.

По Ваш избор сума в размер на 3%, 5% или 10% от всяко теглене на банкомат, покупка в търговски обект или плащане в интернет с дебитна карта Maestro автоматично се прехвърля от дебитната Ви карта по Депозитната Ви сметка. Съществува възможност за промяна на избрания процент на средствата, които се прехвърлят по сметката, във всеки офис на банката.

Банка ДСК - ДСК Везни

Банката предоставя възможност половината от депозита Ви да бъде инвестиран от фонд, управляван от ДСК Управление на активи.

Срочните депозити се откриват за срок от 6, 12, 24, 36 и 60 месеца в лева, евро и щатски долари.

Минималната сума за откриване на срочния депозит е 1 000 лева/евро/щатски долари.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Станете наш почитател във Facebook

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

kire liberalo
# 0
12:04 | 21 April 2010
Този екип много избирателно информира за депозитните продукти. Има редица други банки, които предлагат много по-добри условия, но за тях нищо не пише... Защо?
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg