Депозитни предложения за декември

1400
Депозитни предложения за декември

Както в края на всеки месец, така и през декември екипът ни Ви представя няколко интересни депозитни предложения. Нека припомним, че вчера от БНБ обявиха, че към 30 ноември 2010 г. спестяванията на домакинствата достигат 27.335 млрд. лв.

Първа Инвестиционна Банка - Едногодишен депозит с нарастваща лихва

Средният лихвен процент за първите шест месеца на депозити в лева е 5.83%, а за 12-те месеца нараства до 6.25%. При депозите в лева те са съответно 5.67% и 6.08%.

Лихвените нива за депозити в долари започва от 3.50% за първия месец и достигат до 4.50% за 12-ият месец. Средните лихвени нива тук са 3.75% за 6-те месеца и 4% за 12-те месеца.

За откриване на депозита не е предвидена минималната сума, като след 6-тият месец клиентите могат свободно да довнасят средства.

Уникредит Булбанк - Депозит 9 седмици и половина

Депозитът може да се открие в лева или евро, като минималната сума е 500 единици. За срок от 66 дни получавате олихвяване със специален годишен лихвен процент.

След изтичане на 66 дни действието на договор „Девет седмици и половина" не се продължава за нов срок. На датата на падеж банката има грижата да прехвърли главница плюс цялата лихва, която Ви дължи в едномесечен срочен депозит, който може да е съществуващ такъв или новооткрит.

При довнасяне на средства по време на срока на депозита, довнесената сума се олихвява до падежа с лихвен процент, равен на установения с откриването му.

Райфайзенбанк - Микс депозит

Депозитът е комбинация от срочен депозит в Райфайзенбанк и инвестиция в един или повече от взаимните фондове, управляване и дистрибутирани от Райфайзен Асет Мениджмънт.

Минимална сума за откриване - 2000 лева, 1000 евро или 2000 щатски долари.

Общо 70% от депозираната сума се инвестират в депозит, а останалите 30% - в един от избраните фондове.

Пощенска Банка - депозит „Рента"

С депозит „Рента" Вие получавате своята лихва всеки месец. Срокът на депозита е 12 месеца, като минималната сума за откриване е 1000 лева, евро или долара.

Лихвените нива за вложения до 30 000 валутни единици са 7.5% в лева, 6.25% в евро и 4.75% в долари. За над 30 000 единици лихвите се повишават съответно до 8%, 6.75% и 5.25%.

Посочените годишни лихвени проценти са с включен лихвен бонус 0.50% за депозити в BGN и 0.75% за депозити в EUR и USD и се прилагат за първия договорен срок на депозита.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg