Депозитни предложения за февруари

1269
Депозитни предложения за февруари

Само през 2010 г. българските домакинства спестиха 3.2 млрд. лв., показаха изчисления на Profit.bg преди броени дни. Както всеки месец екипът ни представя няколко атрактивни депозитни оферти:

БАКБ - Промоционален 12 - месечен депозит в евро

Промоцията на Българо-Американска Кредитна Банка е валидна до 29-ти април, включително. Минималната сума за откриване на депозита е 2000 евро.

За срок от 12 месеца, вложителят ще получи 7% лихва.

На падежа депозитът автоматично се подновява като стандартен 12-месечен депозит и се прилага лихвения процент, валиден за 12-месечните стандартни депозити в евро към датата на подновяване.

Пощенска Банка - депозит Рента

С депозит „Рента" Вие получавате своята лихва всеки месец. Срокът на депозита е 12 месеца, като минималната сума за откриване е 1000 лева, евро или долара.

Лихвените нива за вложения до 30 000 валутни единици са 7.5% в лева, 6.25% в евро и 4.75% в долари. За над 30 000 единици лихвите се повишават съответно до 8%, 6.75% и 5.25%.

Посочените годишни лихвени проценти са с включен лихвен бонус 0.50% за депозити в BGN и 0.75% за депозити в EUR и USD и се прилагат за първия договорен срок на депозита

Алфа Банк - Alpha прогресивен депозит

Alpha прогресивен депозит може да бъде открит в лева и евро, като минималната сума за това е 1000 единици.

Срокът на депозита е 12 месеца, който включва 4 лихвени периода всеки с по 3 месеца.

Лихвата по депозита расте всяко тримесечие, като за последното достига 8% за спестяванията в лева и 7 на сто за вложенията в евро.

Райфайзенбанк - Микс депозит

Депозитът е комбинация от срочен депозит в Райфайзенбанк и инвестиция в един или повече от взаимните фондове, управляване и дистрибутирани от Райфайзен Асет Мениджмънт.

Минимална сума за откриване - 2000 лева, 1000 евро или 2000 щатски долари.

Общо 70% от депозираната сума се инвестират в депозит, а останалите 30% - в един от избраните фондове.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg