Коледа наближава. Това е и причината месечните ни предложения за депозити у нас да са наистина празнични и промоционални. Ето ги и тях:

Растящ депозит от СИБАНК

Това е сигурен и гарантиран начин вашите спестявания да нараснат прогресивно за срок от 1 до 12 месеца, разделени на 12 последователни лихвени периода, всеки с продължителност 1 месец.

Лихвата се начислява и изплаща всеки месец (в края на всеки лихвен период) по разплащателна сметка. При предсрочно прекратяване на депозита за приключили лихвени периоди, лихвата не се губи.

Лихвеният процент е фиксиран за срока на депозита, а депозираната сума се олихвява с нарастващ лихвен процент във всеки един от 12-месечните лихвени периоди, съобразно валутата на депозита.

Спестовна сметка от Пощенска банка

Внасяте и теглите спокойно, спестявате изгодно, а лихвата започва да тече още от първия лев/евро или долар.

Спестовна сметка "Мега" ви гарантира доходност и свобода да оперирате със средствата си. Без минимална сума за откриване и без падежни дати, с които да се съобразявате.

Всеки открил спестовна сметка „Мега" в следващите два месеца може да получи и международна дебитна карта MasterCard Стандарт без такси за три месеца.

Промоционални лихви от Банка ДСК

До края на годината Банка ДСК предлага промоционални оферти по срочни влогове и по виртуални срочни депозити в лева, евро и щатски долари за физически лица.

Кампанията обхваща всички новооткрити през този период влогове за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца.

Минималната сума за откриването на промоционалните срочни депозити за физически лица е 250 лв., евро или щатски долари.

Лихвите за депозити варират в зависимост от сумата и срочността на депозита.

При депозити в лева лихвата е от 5.35 % до 8.80%; при евровите депозити промоционалните лихви стартират от 4.50 % и стигат до 7.30%, а при депозитите в щатски долари е от 2.40 % до 4.25%.

ПроВлог от ПроКредит Банк

Банката предлага на своите клиенти промоционална лихва за новооткрити депозити ПроВлог със срок от 12 месеца.

ПроВлог е гъвкав депозит, който позволява получаването на висока лихва, дори ако суми от спестяванията бъдат изтеглени преди крайния срок. В този случай, клиентът получава лихвата за най-близкия изминал период.

Например, ако направите 1-годишен депозит от 5000 лв. с лихва 7%, на 12-тия месец ще получите лихва в размер на 350 лева. Дори да се наложи да изтеглите сумата на 6-тия месец, банката ще ви изплати годишна лихва за 6-месечен депозит ПроВлог в размер на 5%, в случая 125 лв.

Спестовна сметка Хоризонти от SG Експресбанк

Спестовна сметка Хоризонти дава възможност за свободно теглене на средства, както и довнасяне по всяко време.

Лихвеният процент на новооткрити депозити в лева е 7.5%, а в евро - 4.5%. Промоцията е активна до 31 декември 2009 г.

Минималната сметка за отриване на спестовна сметка е 500 лв., или 250 евро.