За седми пореден месец, екипът на Profit.bg Ви предоставя няколко интересни депозитни предложения. Вижте ги:

Банка ДСК - ДСК Везни

Банката предоставя възможност половината от депозита Ви да бъде инвестиран от фонд, управляван от ДСК Управление на активи.

Срочните депозити се откриват за срок от 6, 12, 24, 36 и 60 месеца в лева, евро и щатски долари.

Минималната сума за откриване на срочния депозит е 1 000 лева/евро/щатски долари.

СИБАНК - Депозит Елит

За да откриете 12- месечният депозит са Ви необходими минимум 50 хил. лв., 25 хил. евро и 35 хил. долара. Лихвите по левовите депозити са от 6.8% за суми от 50 хил. лв. до 99 999 лв. и 7% за суми над 100 хил. лв.

Годишните лихвени проценти за евровите депозити са от 4.5 до 4.74%, а за доларовите - от 3.55 до 3.75%.

Лихвата се изплаща на 6 месеца и можете да я ползвате авансово. От банката предоставят възможност да се теглят и довнасят свободно средства.

Райфайзенбанк - Микс депозит

Депозитът е комбинация от срочен депозит в Райфайзенбанк и инвестиция в един или повече от взаимните фондове, управляване и дистрибутирани от Райфайзен Асет Мениджмънт. Минимална сума за откриване - 2000 лева, 1000 евро или 2000 щатски долари.

Общо 70% от депозираната сума се инвестират в депозит, а останалите 30% - в един от избраните фондове.

Пощенска банка - Спестовна сметка Мега

Спестовна сметка "Мега" ви гарантира доходност и свобода да оперирате със средствата си. Без минимална сума за откриване и без падежни дати, с които да се съобразявате.

Чрез нея можете да внасяте и теглите свободно, както и да получите лихви от 4% за евро и 5.5% за левови депозити.

MKB Юнионбанк - Депозит „Отличен 6"

С новия продукт на банката, който е с лимитирана версия клиентите ще могат да теглят 10% от сумата по него всеки месец.

Само през първата седмица от предлагането на новия продукт лихвата ще е промоционална и ще достига 8% за спестяванията в лева. След това тя ще бъде фиксирана на 7.6%.

Отличен 6 освен доходност, предлага и пълна гъвкавост. Клиентите могат както да довнасят суми, така и да теглят до 10% от сумата всеки месец, без да нарушат депозита.

Ако все пак им се наложи да използват парите от влога преди падежа, ще получат атрактивна лихва за периода, в който парите са престояли в банката.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.