Както всеки месец, екипът на Profit.bg Ви предлага няколко интересни депозитни предложения:

Срочен депозит „Активни пари" от Пощенска банка:

Минималната сума за откриване на депозит „Активни пари" е 1000 единици (лева, евро или долара). Срокът е 6 месеца, като годишните лихвени проценти са 9% в лева, 7% в евро и 6% в долари.

Лихвата се изплаща в края на 6-месечния срок, считано от датата на откриване или прекратяване на депозита. От Пощенска банка предлагат възможност за теглене и внасяне на суми по всяко време.

При прекратяване на депозита след първите 30 дни банката изплаща годишна лихва в размер на 2.50% за лева и 1.50% за евро и щ. долари за периода от датата на откриване, до датата на прекратяване на депозита

Депозит „Бизнес Спектър" от Банка ДСК

Банка ДСК предлага депозитен продукт за бизнес клиенти - двумесечен депозит „Бизнес Спектър".

Минимална сума за откриване на депозита е 20 000 лв. или 10 000 евро.

Двумесечният срок на продукта „Бизнес Спектър" е разделен на шест десетдневни лихвени периода, за всеки от които се прилага индивидуална лихва, нарастваща за всеки следващ 10- дневен период.

Лихвата, начислена за всеки изтекъл 10-дневен период се превежда авансово по разплащателната сметка на клиента, преди изтичане на общия срок на депозита.

При предсрочно закриване на депозита по искане на клиента, той губи само текущо начислената лихва за последния, все още не приключил 10- дневен лихвен период.

Топ Депозит + от СИБАНК

С "Топ Депозит +" не е необходимо да чакате с месеци за да получите лихвата от депозита. В деня на откриване на депозита СИБАНК авансово начислява лихва съгласно избрания от Вас период и в съответната валута, която се превежда по разплащателна сметка.

Депозитът може да се открие за 1, 3, 6 или 12 месеца, като минималната сума за това е 1000 лв., 500 евро или 500 долара.

6-месечен стъпаловиден депозит от Българо-Американска Кредитна Банка

През първите два месеца лихвата по депозита се изчислява при годишните лихвени проценти, или 5% за евро, 6% за лева и 4% за долари.

След изтичане на първия двумесечен период лихвените проценти се увеличават с 2% за евро и долари и с 3% за лева, тоест през втория двумесечен период се прилагат следните годишни лихвени проценти: 7% за евро, 9% за лева и 6% за долари.

След изтичане на втория двумесечен период лихвените проценти се увеличават с още 2% за евро и долари и с още 3% за лева, тоест през третия двумесечен период се прилагат следните годишни лихвени проценти: 9% за евро, 12% за лева и 8% за долари.

7 и 14 дневен депозит от Юнионбанк

Имате средства, които няма да Ви потрябват през следващите 7 или 14 дни. Ако те са минимум 10 000 валутни единици, депозитът от Юнионбанк е идеалното решение.

Лихвата за депозити в лева е 4-4.25%, а в евро е от 3 до 3.25%

* Вашите спестявания са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.