Както всеки месец, така и през януари екипът ни Ви предоставя няколко атрактивни депозитни предложения. Ето ги и тях:

Банка ДСК- Срочен влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър"

Срочният влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър" предлага изключително висока доходност от лихви: до 9.25% за петнадесет месеца и е предназначен за пълнолетни местни и чуждестранни лица.

Срочен влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър" се открива в BGN, EUR или USD, за срок от 9,12 и 15 месеца.

Влогът представлява комбинация от три равни лихвени периода (съответно по 3, 4 и 5 месеца), а лихвеният процент е нарастващ за всеки следващ лихвен период.

След изтичане на първоначално договорения срок, олихвяването се повтаря по първоначалната схема.

Българо-американска кредитна банка - 12 месечен евро депозит


До 31-ви януари можете да се възползвате от промоционалния 12-месечен депозит на банката в евро. При него за 12 месеца получавате 8% лихва, а минималната сума за откриване на депозит е 2000 евро.

На падежа депозитът автоматично се подновява като стандартен 12-месечен депозит и се прилага лихвения процент, валиден за 12-месечните стандартни депозити в евро към датата на подновяване.

Райфайзенбанк - промоция до 12 февруари

Банката удължи до 12 февруари промоционалната си кампания по депозитите си. Промоционалните лихви са валидни за новооткритите депозити в лева, евро или щатски долари със срочност 3, 6 и 12 месеца.

Минималната сума за откриване на срочен депозит е 100 лева, 100 евро или 100 щатски долара. Промоционалните условия важат за новооткрити влогове за периода на промоцията и са валидни за първия период на депозита.

СИБАНК - Растящ депозит

Това е сигурен и гарантиран начин вашите спестявания да нараснат прогресивно за срок от 1 до 12 месеца, разделени на 12 последователни лихвени периода, всеки с продължителност 1 месец.

Ако през първия месец лихвата е 4.50%, през 7-ия тя вече е 6%, а в края на годината нараства до 12 на сто.

МКБ Юнионбанк - Коледен депозит

Промоцията по депозита е активна до 31-ви януари. Тук минималната сума за откриване е 1000 лв., или евро, а максималната - 100 хил. лв., или евро. 3-месечния депозит Ви предлага лихва от 9% годишно за левови и 7.25% в евро за евро депозити.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.