Депозитни предложения за юни

1295
Депозитни предложения за юни

От началото на годината вложенията на българските домакинства в търговските банки нараснаха от 24.8 млрд. лв. на 26.1 млрд. лв.

За 10-ти пореден месец, екипът на Profit.bg Ви представя едни от най-актуалните депозитни предложения. Ето ги и тях:

Пощенска Банка - депозит „Рента"

С депозит „Рента" Вие получавате своята лихва всеки месец. Срокът на депозита е 12 месеца, като минималната сума за откриване е 1000 лева, евро или долара.

Лихвените нива за вложения до 30 000 валутни единици са 7.5% в лева, 6.25% в евро и 4.75% в долари. За над 30 000 единици лихвите се повишават съответно до 8%, 6.75% и 5.25%.

Посочените годишни лихвени проценти са с включен лихвен бонус 0.50% за депозити в BGN и 0.75% за депозити в EUR и USD и се прилагат за първия договорен срок на депозита.

Банка ДСК - депозит „ДСК Ефект"

ДСК Ефект е продукт, позволяващ Ви да се инвестират 50% от вложението Ви в срочен депозит и по 25% в договорен фонд и осигуряване в Доброволен пенсионен фонд (ДПФ) на ПОК „ДСК-Родина".

Срочните депозити се откриват за срок от 6, 12, 24, 36 и 60 месеца в лева, евро и щатски долари. Минималната сума за откриване на срочния депозит е 1 000 лева/евро/щатски долари.

За откриването, обслужването и закриването на смесения продукт Банка ДСК не събира такси.

Райфайзенбанк - депозит „Довнасяне"

Минималната сума за откриване на депозит „Довнасяне" е само 10 лева. Лихвените нива тук започват от 5.80% и достигат 6.2% за суми над 30 хил. лв.

Всеки открил депозит има възможност да довнася пари по всяко време, включително и безкасово. Тегленето обаче не е позволено преди падежната дата.

Депозитът е без такси за откриване, месечно обслужване и закриване.

Българо-Американска Кредитна Банка - 6-месечен стъпаловиден депозит

Депозитът може да бъде открит с минимум 2000 валутни единици (лева, евро и долара). За депозитите в лева лихвата за първия двумесечен период е 5%, а за втори и трети двумесечен период - съответно 7 и 10 на сто.

За вложенията в евро лихвите са съответно 5, 6 и 9% за трите двумесечни периода, а за тези в долари - 3, 5 и 8%.

В края на всеки двумесечен период депозитът може да се намали частично, без да се променят условията по него.

Частично намаляване на дата различна от края на двумесечен период се счита за предсрочно прекратяване на целия депозит.

В края на всеки двумесечен период депозитът може да се прекрати изцяло, при което депозантът получава целия размер на натрупаната лихва за съответните изминали периоди.

Алианц Банк България - Депозит Алианц Конфорт

Депозитът предлага добра доходност, възможност за ползване на натрупаната лихва за всеки изминал месец, възможност за теглене, бърз овърдрафт при изгодни условия и служи като залог за откриване на кредитна карта.

Минималният размер за откриването на депозита е 500 валутни единици.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Станете наш почитател във Facebook

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg