Клиентите на УниКредит Булбанк вече имат възможност да се свържат директно с Паскуале Джамбои, директор „Банкиране на дребно" на банката.

За целта е активирана специална електронна пощенска кутия giamboi@unicreditgroup.bg, достъпна за всички настоящи и бъдещи клиенти. Бързата обратна връзка също е приоритет на банката и на г-н Джамбои и клиентите ще получават компетентен отговор на запитването си, както и своевременно решение в рамките на три работни дни.

„Искам да изведа УниКредит Булбанк, която е безапелационен лидер в корпоративното банкиране и най-голямата банка у нас, до номер едно и в банкирането и за граждани и домакинства", коментира Паскуале Джамбои. Той е убеден, че по този начин ще бъде скъсена още повече дистанцията между банката и клиентите.

На адрес giamboi@unicreditgroup.bg посетителите на интернет страницата на УниКредит Булбанк могат да изпращат своите мнения, запитвания, препоръки, похвали и оплаквания директно на Паскуале Джамбои. Пощенската кутия се администрира от управление „Обслужване и удовлетвореност на клиентите", като полученият сигнал може да бъде изпращан за становище или сведение към други структури на УниКредит, сред които „Банкиране на дребно", „Корпоративно банкиране", „Човешки ресурси", „Глобално банково обслужване" и други.

„Нашите ежедневни усилия са насочени към изграждане на връзка, градяща се на доверие и чувство на сигурност", сподели още Паскуале Джамбои. Освен лично към г-н Джамбои, клиентите на УниКредит могат да отправят запитванията си и да изразят мнението си като се обърнат и към звено „Обслужване и удовлетвореност на клиентите".

УниКредит Булбанк се стреми непрекъснато да подобрява удовлетвореността на клиентите от предоставените услуги и активно търси тяхната обратна връзка. За формулиране на мерки за подобряване на обслужването само през 2010 г. са проведени 5 700 телефонни интервюта с клиенти на „Банкиране на дребно" и 800 телефонни интервюта с корпоративни клиенти.

Кой е Паскуале Джамбои?

Паскуале Джамбои, директор «Банкиране на дребно» на УниКредит Булбанк, има над 30 години опит в банковата сфера, като се присъединява към Credito Italiano през януари 1977 г. В професионалната си кариера той заема множество ръководни позиции в дирекцията „Банкиране на дребно" на UniCredit. Има диплома по "Право".

През октомври 2000 г. става директор „Банкиране на дребно" за италианските банки от групата на UniCredit. Само след година поема поста заместник-генерален мениджър „Банкиране на дребно" на цялата група.

В периода 2003-2008 г. е главен изпълнителен директор на първата специализирана банка за ипотечно кредитиране в Италия - UniCredit Banca per la Casa. Бил е главен оперативен директор и на банката на UniCredit за потребителско финансиране в Италия. От юли 2009 г. до края на 2010 г. ръководи дирекцията за бизнес консултации за банковата дейност на групата в ЦИЕ. От март 2010 г. до април 2011 г. е бил в надзорния свет на Укрсоцбанк на UniCredit в Украйна.

През октомври 2004 г. е определен за италианския вице-президент на борда на Европейската ипотечна федерация - European Mortgage Federation, a от април 2007 до края на 2008 г. е и президент на EMF.