Време за теб. Забързаните ти познати казват, че няма такова нещо. И на пръв поглед сякаш са прави.

Месеците са заделени за професионалното развитие, за кариерата, за успеха. Седмиците сме завещали на плановете си - кога, къде, какво ще се случи. Дните са за близките хора и колегите. Часовете отделяме за изпълняване на програми, срещи, диети. Минутите са за бързане. И някъде там, евентуално, сме ние.

Модерният човек е уверяван всеки ден, че трябва да се движи по възходяща линия, и то по-бързичко, като това е една от главните причини за стреса днес. Защото често, отделяйки време, за да оставим нещо след себе си, оставяме нас самите. А не е нужно.

Истината е, че двигатели на нашето развитие сме самите ние. Без да превключваме, трудно ще издържим дълго. Няма ли релакс и отпускане, няма и мотивация и мобилизиране на силите. Без да се поглезим, не е сигурно дали ще свършим сериозна работа. Не намираме ли време да се погрижим за уж прости неща като външния си вид, със сигурност ще стигнем и до вътрешно неудовлетворение.

Светът “вън” и този “вътре” са здраво свързани, и се оказва, че ние сме тези, които управляват и двата. И е от първостепенно значение да се чувстваме добре. Да живеем добре. Това е всичко, което означава думичката “лайфстайл”.

Време за теб. Разбира се, че има такова нещо. Това са твоите ценни моменти насаме с теб. И ние се радваме да бъдем част от тях. Защото бихме искали да допринесем за твоето удобство - всеки месец, всеки ден и час.

Ти си Visa Premium картодържател и сме се погрижили твоята Visa Gold, Platinum или Infinite карта да допълват твоите лични ценни моменти с добри отстъпки за избрани услуги, места и събития.

Разгледай Visa Premium предложенията на visabg.com/visa-offers/ и се увери. Пожелаваме ти повече време насаме със себе си!