Експириън въвежда нов инструмент за Кредитното бюро

569
Експириън въвежда нов инструмент за Кредитното бюро

Глобалната компания за информационни услуги Експириън обяви въвеждането на допълнителна функция за Кредитното бюро.

Това е уеб-базиран инструмент, наречен Web Load, посредством който организациите, членуващи в Кредитното бюро, могат да предоставят онлайн данните за кредитните си сметки.

Целта е да се улесни и ускори предоставянето на данни за кредитните сметки от клиентите на Кредитното бюро в България. Web Load ще спомогне и в процеса на зареждането на данните в системата на бюрото.

„Услугата за въвеждане и достъп през защитена интернет връзка ще усъвършенства процеса на обмяна на кредитна информация. По този начин ще се премахне нуждата от предоставяне на данни за кредитните сметки на физически електронен носител”, каза Дарина Орешарова, оперативен мениджър на Кредитното бюро на Експириън България.

Сред предимствата на Web Upload са по-сигурното влизане в сайта за предоставяне на данни за кредитните сметки посредством криптирана парола, автоматично уведомяване по имейл на администратора на сайта за всяко влизане в системата, предоставяне на файлове с данни за кредитни сметки от което и да място, автоматично уведомяване по имейл на администратора на сайта за всеки успешно качен файл с информация по кредитните сметки, както и история за предоставените файлове.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg