Пощенска банка стартира редица промоции за есенния сезон.

При кандидатстване за кредитна карта American Express или EuroLine American Express клиентите на банката ще получат 50% отстъпка от таксата за издаване и ще пазаруват при лихва от 9.75% през първите шест месеца след издаване на картата.

В допълнение всеки нов картодържател ще има възможност да получи втора кредитна карта без такса за издаване и обслужване за целия период на договора за член на семейството или друг роднина по права линия. Допълнителен бонус за новите клиенти на American Express е отстъпка до 30 лв. от първата покупка, направена с картата.

Притежателите на карти American Express целогодишно ползват специални отстъпки в над 400 търговски обекта, ресторанти, хотели, бензиностанции и туристически агенции в цялата страна, включени в каталога „American Express Selects".

Клиентите на Пощенска банка, които притежават кредитни карти Visa и EuroLine American Express, могат да пазаруват на равни месечни вноски без лихва от редица търговски обекти. Без оскъпяване те ще могат да правят покупки в магазини „Плесио", „Техно микс", „Модерен дом", „Мобексперт", „Sprider Stores", „Geox", „Пикадили", както и да заплащат услуги в туристически агенции „Antea", „Aqua Tour", „Dantea Vip" и много други.

Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти с над 320 000 кредитни карти и ексклузивен издател на American Express за България.