Редакционният екип на сп. “Euromoney” е отличил Eurobank EFG за динамичния растеж и високите постижения на банката. В юлския брой на списанието бе посочено, че Eurobank EFG e показала високи темпове на растеж на вътрешния и външния пазар, изграждайки мрежа от дъщерни банки в Югоизточна Европа.

През последните 16 години ежегодните награди на сп. „Euromoney” са се наложили като най-авторитетното отличие в областта на финансовите услуги.

Същевременно кипърската Eurobank EFG откри два нови бизнес центъра в Лимасол и Ларнака като отражение на все по-динамичните си темпове на развитие. Банката успя да увеличи и дяловия си капитал в Кипър със 100 млн. евро, като с това общият дял на емитирания и внесен акционерен капитал на дружеството възлезе на 150 млн.

Дейността на Eurobank EFG в Кипър обхваща услуги за едри и корпоративни клиенти, международни финансови операции, частно банкиране, инвестиционно банкиране и управление на институционални фондове.

Юробанк И Еф Джи Груп присъства в България от 1998 г. чрез Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация с повече от 72.2 млрд. евро активи и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в мрежата си от над 1 500 локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали.