„Предложеното сливане на нашата група Юробанк И Еф Джи с Алфа Банк означава, че ние ще се наредим твърдо сред трите най-големи банки в България.

За нашите клиенти това означава още по-силна банка, допълнителни продукти и услуги, по-широка клонова мрежа, обслужване от отлични служители.

Трябва да се отбележи, че след сливането новата банка ще продължи да е изцяло частна финансова институция, лидер в Гърция и в Югоизточна Европа и сред 25-те най-големи банки в Европа. Според нас България има отлични перспективи за растеж и виждаме страната като важна част от своята бъдеща стратегия."

Това сподели главният изпълнителен директор на Пощенска банка Антъни Хасиотис по време на официалната церемония по откриването на нов клон на банката на бул. „Черни връх" 69.

„България е в отлична форма. Това обаче все още не се усеща от хората и бизнеса. В тази ситуация продължаваме да се разрастваме и този нов клон потвърждава ангажимента ни да бъдем близко до нашите клиенти," допълни Хасиотис.

„Ситуацията значително ще се подобри, когато безработицата започне да намалява, има повече работа и повече бизнес, а хората започнат да се чувстват по-спокойни за своето бъдеще.

С откриването на тази нова локация се надяваме да допринесем именно за повече работни места и повече бизнес", завърши той.