iCARD създава комуникация между мобилен телефон и кредитна карта

1757
iCARD създава комуникация между мобилен телефон и кредитна карта

iCARD е нова иновативна кредитна карта, която предоставя на българските потребители нови уникални не само за България, но и за Европа, коментира в интервю за Profit.bg Христо Георгиев, изпълнителен директор на "Интеркарт Файнанс".

Тя съчетава в себе си два продукта - нормалната револвираща линия по кредитна карта и възможност за извършване на покупки, които се изплащат на вноски.

Идеята за предоставяне на подобен род услуги е дошла от желанието да се предостави по-добър и удобен достъп на потребителите, ползващи все по-широко в практиката покупка на стоки за изплащане, както и за спестяване на усилията.

"Всички сме запознати с начина, по който в момента се извършва покупката на стока на изплащане. Кандидатстването, попълването на формуляри, одобрението, изчисляването на коя вноска е най-изгодна, коя най-подходяща за съответния клиент. После всеки месец в продължение на година трябва да се изплащат тези вноски, или една процедура, която е доста тежка", коментира Христо Георгиев.

Уникалността на продукта е обединението, което се прави между кредитна карта, позната вече на българския пазар, и телефон, който цялата таргет група на компанията в България притежава. Комуникацията между телефон и кредитна карта е новата функционалност, добавена от "Интеркарт Файнанс".

Така покупки на разсрочено плащане може да се извършват по всяко време от хората, притежаващи iCARD. Покупката се разсрочва с леснотата на изпращане на SMS до номер 170011 за сумата и броя вноски.

Таргет групата е младото поколение, което може да комуникира с телефон и интернет, както и оформящата се у нас средна класа. Над 100 000 кредитни карти е целта, която компанията си поставя в близко бъдеще, заяви още Георгиев в интервюто си за Profit.bg.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...