Интернешънъл Асет Банк с два нови депозита с авансово изплащане на лихвата

674
Интернешънъл Асет Банк с два нови депозита с авансово изплащане на лихвата

Интернешънъл Асет Банк допълва продуктовото си портфолио, след успешния „Асет 6+“ депозит, с два нови депозита: "Асет 12+" и "Асет 3+" - отново с авансово изплащане на лихвата.

Всички клиенти, които сключат договор за авансов депозит до 31 май 2008 г., ще се възползват от промоционалните лихвени нива от 7 на сто в лева и 6 на сто в евро, съобщават от надзора.

Промоционалните лихви са в сила само за първия период на депозита, след което средствата се олихвяват според действащия лихвен бюлетин на банката.

Всички клиенти на банката могат да се възползват от новите депозитни продукти в над 70-те клонове и офиси на територията на страната.

В края на 2007 г. активите, управлявани от банката, достигнаха 523.3 млн. лв. Нарастването им спрямо края на 2006 г. е в размер на 35%.

Печалбата на банката след данъчно облагане е 12.9 млн. лв., което е с 51% повече от печалбата, отчетена в края на предходната година.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg