Инвестбанк предлага финансиране по проекти за еврофондовете

496
Инвестбанк предлага финансиране по проекти за еврофондовете

Инвестбанк АД подписа рамково споразумение за сътрудничество с Министерството на икономиката и енергетиката при изпълнението на инвестиционни схеми по Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.”

Споразумението регулира взаимоотношенията при финансиране на инвестиционни проекти и цели подобряване на конкурентното положение на предприятията, работещи в България в условията на общия европейски пазар, чрез създаване на необходимите предпоставки за пълното използване на потенциала им за развитие.

Инвестбанк ще отпуска кредити за финансиране на проекти по програмите на Европейския съюз. Кредитополучатели могат да бъдат юридически лица и общини, които отговарят на критериите за получаване на безвъзмездна помощ по съответната програма.

Инвестбанк АД е сред най-динамично развиващите се банки в страната.

Нейният растеж, който се установи като устойчива тенденция през последните няколко години и ще бъде подкрепен чрез предстоящото IPO на банката, създава условия Инвестбанк да насочва по-силно вниманието си към малките и средните предприятия, банкирането на дребно и увеличаването на пазарния й дял.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg