С 1000 лв. по-голямата част от българите предпочитат да отидат на почивка – 25%, докато 12% биха изразходвали сумата за ремонт на банята или детска стая.

Това показва анализ на TBI Bank в социалната мрежа Facebook. Близо 1100 човека отговориха в официалната страница на банката на въпроса “За какво бихте похарчили 1000 лв.?”.

След грижата за семейната почивка и обновяването на жилището най-много отговори събира лечението на различни заболявания, включително ходенето на стоматолог – 6%.

Интересен факт е, че около 4% от хората биха дарили сума от 1000 лв., ако я имат в допълнение към бюджета си. С процент повече пък са желаещите да използват парите за образование.

Сред по-нестандартните желания се открояват покупката на дрон, папагал, арфа и пчелни кошери.

И през месец май в рамките на кампанията на TBI Bank “Събуди въображението си”, освен възможността да спечелят много награди, клиентите могат да се възползват и от промоционални схеми на изплащане по продуктите Бързи пари и Бързи покупки.

Бързи пари е кредит с максимален размер до 7500 лв., който се одобрява от 5 мин. до 2 часа. За целево финансиране на потребителски стоки TBI bank подпомага клиентите с отпускане на заем до 5 мин. във всеки от 4800-те търговски обекта, сключили договор с банката.

Изпълнителният директор на Ти Би Ай Банк Цветан Петринин е един от лекторите на панел "Банки и небанкови финансови институции", част от форума Шумът на парите. Повече информация за събитието може да намерите на: profit.bg/forum