Клиентите на ЧЕЗ плащат сметките си през банкомат на ОББ безплатно

1275
Клиентите на ЧЕЗ плащат сметките си през банкомат на ОББ безплатно

Клиентите на ЧЕЗ България вече могат да заплащат напълно безплатно сметките си чрез банкоматите на Обединена българска банка (ОББ). Плащанията се извършват с дебитни и кредитни карти, издадени от ОББ, както и с дебитни карти, издадени от други български банки, посочват от финансовата институция.

За да извърши плащането на банкомат, клиентът трябва да избере от главното меню опция „Други услуги”, а след това последователно - „Плащане на услуги”, меню „Електроенергия” и избор на компания ЧЕЗ България. Идентификацията се извършва чрез въвеждане номер ИТН на абоната. След потвърждение на транзакцията, банкоматът издава бележка, съдържаща реквизитите на плащането.

В мрежата от банкомати на ОББ клиентите могат да платят и задълженията си към М-Тел, Глобул, БТК и Вивател. Към момента ОББ разполага със 780 банкомата, като плановете са до края на годината да се увеличат до 850.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...