Корпоративна търговска банка АД ще оповести финансовия отчет за дейността на банката за четвъртото тримесечие на 2008 г. утре, в часовия диапазон между 14.00 ч. и 15.00 ч., се казва в корпоративно съобщение, публикувано в x3news.

От кредитната институция коментират, че уведомлението е във връзка с утвърдените практики, залегнали в Националния кодекс за корпоративно управление и с оглед подобряване комуникацията с инвестиционната общност.

Отчетът ще бъде публикуван на електронните страници на Комисията за финансов надзор, на Българска фондова борса и на сайта на КТБ.

„Надяваме се, че с предварителното разкриване пред обществеността на точната дата, час и място на публикуване на финансовите отчети, разкривани съгласно нормативната уредба, ще се подобри комуникацията с инвестиционната общност и организацията по разкриване на финансова информация пред обществеността," коментират от банката.

И днес няма процентно изменение в цената при акциите на КТБ, като сделките за 178 лота се сключиха срещу 65 лв. за акция.