МИКС Депозит на Райфайзен с по-широк избор на договорни фондове и по-висока лихва

911
МИКС Депозит на Райфайзен с по-широк избор на договорни фондове и по-висока лихва

Райфайзенбанк (България) ЕАД и управляващото дружество на банката Райфайзен Асет Мениджмънт (България) ЕАД предлагат нови условия по спестовния продукт МИКС Депозит, който съчетава стандартния депозит и инвестицията в договорен фонд.

Освен в лева, МИКС Депозит вече се предлага и в евро и щатски долари за срок от 12 или 24 месеца, а минималната сума за откриване е намалена на 2 000 лв., 1000 евро или 2000 щатски долара.

Клиентите, които открият МИКС Депозит, получават като бонус допълнителна лихва в размер на 1% годишно над стандартната лихва по 12 и 24-месечен срочен депозит, или 0.6% годишно над промоционалната лихва по 12 и 24-месечните срочни депозити.

Средствата, вложени в МИКС Депозит, са разпределени в съотношение 70% в срочен депозит и 30% инвестиция във взаимен фонд, като депозитната част (70% от МИКС Депозита) е гарантирана от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg