МИКС Депозит на Райфайзен с по-широк избор на договорни фондове и по-висока лихва

939
МИКС Депозит на Райфайзен с по-широк избор на договорни фондове и по-висока лихва

Райфайзенбанк (България) ЕАД и управляващото дружество на банката Райфайзен Асет Мениджмънт (България) ЕАД предлагат нови условия по спестовния продукт МИКС Депозит, който съчетава стандартния депозит и инвестицията в договорен фонд.

Освен в лева, МИКС Депозит вече се предлага и в евро и щатски долари за срок от 12 или 24 месеца, а минималната сума за откриване е намалена на 2 000 лв., 1000 евро или 2000 щатски долара.

Клиентите, които открият МИКС Депозит, получават като бонус допълнителна лихва в размер на 1% годишно над стандартната лихва по 12 и 24-месечен срочен депозит, или 0.6% годишно над промоционалната лихва по 12 и 24-месечните срочни депозити.

Средствата, вложени в МИКС Депозит, са разпределени в съотношение 70% в срочен депозит и 30% инвестиция във взаимен фонд, като депозитната част (70% от МИКС Депозита) е гарантирана от Фонда за гарантиране на влоговете в търговските банки, съгласно действащото законодателство.

Снимка: Profit.bg

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...