MKB Unionbank предлага от днес "Коледен депозит" с фиксирана лихва в размер на 9% върху спестяванията в лева. За евро процентът е 7.25%. Това ще е последната висока лихва през следващите години в сектора.

Срокът на депозита е три месеца, което съвпада с очакванията това да са едни от най-трудните месеци на финансовата криза. По този начин Коледният депозит предлага не само сигурно място за спестяванията, но и отличен доход. Минималната сума за откриване е 1000 лева или евро. Клиентите имат възможност да довнасят средства по всяко време до падежа на депозита.

Както подсказва името му, Коледният депозит предлага и много подаръци. Сред тях са безплатно интернет банкиране и международна банкова карта VISA.

Всеки клиент, който избере Коледния депозит ще получи като допълнителен подарък симпатичното коледно еленче на MKB Unionbank. Томбола ще разпредели и три LCD телевизора между клиентите, открили своя депозит.

MKB Unionbank e лидер на депозитния пазар у нас с най-голям ръст на привлечените депозити. Увеличението за банката е с 14.75%, при средно за системата от едва 1.06 на сто.