Над 10 хил. души са гласували за Банка на клиента до момента

1347
Над 10 хил. души са гласували за Банка на клиента до момента

Всички активни интернет потребители, както частни, така и корпоративни, могат да направят избора си на сайта на асоциация "Банка на годината”, както и на страниците на медийните партньори на официалното награждаване.

Потребителите имат право да гласуват до полунощ на 26 юни.

Официалните данни класират (по азбучен ред, а не по събран брой гласове) първите 10 от общо 30 представители на банковия сектор:

1. Банка ДСК
2. Банка Пиреос България
3. Корпоративна търговска банка
4. Обединена българска банка
5. ПроКредит Банк (България)
6. Първа инвестиционна банка
7. Райфайзенбанк (България)
8. Ситибанк Н.А. - клон София
9. УниКредит Булбанк
10. Юробанк И Еф Джи България

„Банка на клиента“ е една от 7-те категории в навършилата 20 години традиционна класация на финансовия елит - „Банка на годината“.

И тази година престижните статуетки ще бъдат връчени в хотел „Шератон“, където банките отличени в останалите категории: пазарен дял, ефективност, динамика на развитието, чуждестранен банков клон, наградата на „тайния клиент” и големият приз – Банка на годината. Носителят на голямата награда и титла „Банка на годината 2011” ще получи своята статуетка лично от Премиерът на Република България г-н Бойко Борисов.

До сега статуетките „Банка на клиента“ са получавали УниКредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Юробанк И Еф Джи България, Корпоративна търговска банка и др.

Победителите в останалите категории се определят от комитет от финансови експерти сред които Андрей Пръмов, проф. Валери Димитров – председател на Сметната палата, Мария Шишкова – президент на Българския форум на бизнес лидерите, Мария Георгиева – директор на Международния банков институт, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Силвия Пенева и др.

Събитието се организира от „Асоциация Банка на Годината“, чиито учредители са доказани професионалисти като финансовият експерт Андрей Пръмов, партньорът в Делойт България - Силвия Пенева, партньорът в Мур Стивънс България - Стефан Ненов, създателят на призовете Банка на годината и собственик на търговската марка, многогодишният издател на в. Пари - Валентин Панайотов, известният специалист по публични комуникации Максим Бехар и др.

Петнадесетото поред връчване на наградите „Банка на годината“ се осъществява с подкрепата на „Борика-Банксервиз”, „Макс Телеком”, „ПОК „Доверие“, „Уестърн Юнион“, „Коника Минолта“, „Майкрософт България“, ОЗК „Застраховане“ и „ДиЕйчЕл Експрес“.

Активните потребители могат да продължат да гласуват както на www.bankoftheyear.bg. Profit.bg е медиен партньор на събитието.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg