Над 18 хиляди души гласуваха за „Банка на клиента"

1701
Над 18 хиляди души гласуваха за „Банка на клиента

Над 18 400 души са гласували за „Банка на клиента" до момента, съобщиха от Асоциация „Банка на годината". Изборът на потребителите ще бъде съобщен на официалното връчване на призовете на 6-ти юли по време на гала церемонията.

Право на глас имат както частни, така и корпоративни лица, а резултатите представляват междинния вот на потребителите, гласували през сайта на асоциацията, както и през тези на медийните партньори. Profit.bg е медиен партньор на събитието „Банка на годината".

Гласуването ще продължи до полунощ на 5 юли.

Официалните данни класират (по азбучен ред, а не по събран брой гласове) първите 10 от общо 30 представители на банковия сектор:

1. Банка ДСК

2. Инвестбанк

3. Корпоративна търговска банка

4. ОББ

5. Първа инвестиционна банка

6. Райфайзенбанк

7. Сосиете Женерал

8. УниКредит Булбанк

9. Централна кооперативна банка

10. Юробанк И Еф Джи

„Банка на клиента" е една от категориите в 14-тата поредна класация на финансовия елит „Банка на годината". Наградата се връчва традиционно в хотел „Шератон", където престижни призове ще получат и банките отличени в останалите категории: пазарен дял, ефективност, динамика на развитието, чуждестранен банков клон и големият приз - Банка на годината. За седми пореден път големият победител ще получи статуетката си лично от президента на България Георги Първанов.

Новото тази година е отличието на „тайния клиент", което е в следствие на мащабно проучване на Асоциация „Банка на годината" по едноименния маркетингов подход за работата на фронт офисите в тези институции.

До сега статуетките „Банка на клиента" са получавали Първа инвестиционна банка, Юробанк И Еф Джи, Корпоративна търговска банка и др.

Победителите в останалите категории се определят от комитет от финансови експерти, сред които Андрей Пръмов, президентът на КРИБ Огнян Донев, проф. Валери Димитров - председател на Сметната палата, Мария Шишкова - президент на Българския форум на бизнес лидерите, Мария Георгиева - директор на Международния банков институт, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев - председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Ертан Кара, Силвия Пенева и др.

Събитието се организира от Асоциация „Банка на Годината", чиито учредители са Андрей Пръмов, партньорът в Делойт България - Силвия Пенева, партньорът в Мур Стивънс България - Стефан Ненов, създателят на призовете Банка на годината и собственик на търговската марка, дългогодишният издател на в. Пари - Валентин Панайотов, специалистът по публични комуникации Максим Бехар, икономическият секретар на президента Ертан Кара и др.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

NICK
# 0
11:06 | 27 June 2011
НЕЯСЕН КРИТЕРИЙ ЗА ИЗБОР НА НАЙ-ДОБРА БАНКА ?????????????????????????????????
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg