ОББ Асет Мениджмънт пуска ваучери за покупка на дялове фондове си

900
ОББ Асет Мениджмънт пуска ваучери за покупка на дялове фондове си

ОББ Асет Мениджмънт пусна нов за българския финансов пазар продукт - ваучер за покупка на дялове от своите взаимни фондове, съобщиха от банката за Profit.bg.

Ваучерът може да бъде на стойност от 100 до 500 лв. и да бъде инвестиран по преценка на клиента в един от трите фонда, управлявани от компанията - високорисковият фонд „ОББ Премиум Акции” (с висока доходност), фонд с умерено ниво на риск (и умерена доходност) - „ОББ Балансиран Фонд” или фонд с ниско ниво на риск (и съответно по-ниска доходност) - „ОББ Платинум Облигации”.

Ваучерът за покупка на дялове може да бъде закупен единствено и само в клоновата мрежа на ОББ АД в София, както и в офиса на ОББ Асет Мениджмънт в София на бул. „Тодор Александров” 9. Той става валиден единствено след депозирането му лично от страна на лицето, на чието име е издаден.

Ваучерът е валиден за срок от 1 месец, считано от датата на закупуването му. В случай на неявяване на лицето, на чието име е издаден, в рамките на едномесечния срок, паричните средства, които сте вложили за ваучера, ви се възстановяват по банков път в срок от 3 работни дни.

При депозиране на ваучера, лицето, на чието име е издаден, се задължава да представи своя ваучер и документ за самоличност. Управляващото дружество запазва представения ваучер в оригинал. Записването на дялове ще бъде извършено по цена, валидна за деня на неговото явяване в офиса на ОББ Асет Мениджмънт АД, а поръчката може да бъде изпълнена по емисионна стойност в рамките на 24 часа.

В момента в трите си фонда ОББ Асет Мениджмънт управлява средствата на над 2000 частни лица и фирми. В края на 2007 г. активите на вложителите в тези фондове отбелязаха ръст от над 310%, в сравнение с началото на годината. Добрите си резултати дружеството дължи на отличния екип от финансови специалисти, както и на дългогодишния опит в управлението на взаимни фондове на NBG (Национална Банка на Гърция). ОББ Асет Мениджмънт е част от групата NBG от 2004 г., а самата NBG управлява взаимни фондове от 1972 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg