ОББ отпусна нови 3 млн. евро кредит на Бивоет

717
ОББ отпусна нови 3 млн. евро кредит на Бивоет

На 13 юни е приключила процедурата по подписване на Анекс № 1 от 30 май 2008 г. към Договор за банков кредит от 14 юни между Биовет АД () и ОББ АД, съгласно който се увеличава размерът на кредита с 3 млн. евро, съобщи x3news.

След увеличението размерът на кредита се променя от 10.6 млн. евро на 13.6 млн. евро. Сумата по кредита компанията ще използва при условията на овърдрафт по разплащателна сметка за оборотни средства и лимит за издаване на банкови гаранции и откриване на акредитиви.

Срокът за погасяване на кредита е 30 юни 2009 г. Във връзка с кредита е учредена втора по ред ипотека на недвижимо имущество и втори по ред залог на движими вещи ДМА, представляващ машини, съоръжения и оборудване, собственост на Биовет АД, клон Разград.

В момента има една сключена сделка с акциите на компанията като са прехвърлени 50 лота срещу 88.5 лв. за брой. Най-добрата оферта за купува по позицията е от 88.51 лв., а за продава на 90 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg