ОББ предлага сметка за хората в пенсионна възраст

935
ОББ предлага сметка за хората в пенсионна възраст

ОББ предлага нова сметка, предназначена за физически лица, притежаващи документи за пенсиониране.

Новата специална сметка „Привилегия" съчетава високата доходност на спестовната сметка и гъвкавостта на разплащателна сметка в комбинация с безплатна международна дебитна карта Маестро.

Тя е изцяло освободена от такси за откриване, поддръжка и закриване. Няма и минимална сума за откриване на сметката. Клиентите могат да внасят и теглят суми без да губят натрупаната лихва.

Предимство за пенсионерите е и липсата на такса за теглене от банкомат на банката. Годишният лихвен процент за суми до 750 лв. достига 5.5% в лв. Лихвата на клиентите се изплаща на всяко тримесечие, вместо веднъж в годината, информират от трезора.

По тази сметка клиентите с решение за пенсиониране могат да получават и своите пенсии от НОИ. Откриването на сметката е с опростена процедура, само срещу представяне на лична карата и документ за пенсиониране.

С услугата клиентите получават и възможност при избор от тяхна страна, да заплащат автоматично и битовите си сметки - ток, парно, телефон и други.

 

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg