Като част от стратегията за развитие на клоновата мрежа Societe Generale Експресбанк отбелязва една година от откриването на офис „Горна Баня” в София. Той се намира в кв. Горна Баня на ул. "Урал" 1 и е 25-ият офис на Група София.

Церемонията по отбелязване на една година от откриването на офиса в столицата се състоя в присъствието на г-н Беноа Серпо – Директор „Дребно банкиране” на Societe Generale Експресбанк и г-жа Живка Сарачинова – Изпълнителен директор и Регионален директор Група София.

За периода от своето създаване офис „Горна Баня” успя да изгради стабилни отношения с много свои нови клиенти – граждани и корпоративни клиенти.

„Можем с гордост да заявим, че за тази една година извървяхме дълъг път и срещнахме много партньори, с които уверено продължаваме напред.”, заяви Регионалният Директор за Група София – Живка Сарачинова.

Societe Generale Експресбанк разполага с клонова мрежа от над 130 офиса в страната и 1230 служители. Банката предлага широка гама финансови услуги и продукти, включващи банкиране на дребно, бизнес и корпоративно банкиране, управление на парични потоци.

Снимка: БГНЕС/EPA