Петя Димитрова става главен изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи

2943
Петя Димитрова става главен изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи

© Пощенска банка

Петя Димитрова, понастоящем изпълнителен директор и заместник-председател на УС на Юробанк И Еф Джи България АД (Пощенска банка), ще бъде назначена за главен изпълнителен директор на институцията.

Тя ще поеме поста от Антъни Хасиотис, който става главен изпълнителен директор на компаниите на Юробанк И Еф Джи в Румъния и включително на Банкпост (Bancpost S.A.), румънското подразделение на Юробанк.

Хасиотис заема поста главен изпълнителен директор на Пощенска банка и дъщерните й дружества в страната през последните 8 години.

Димитрова започва кариерата си в посолството на САЩ през 1996 г. В периода 1998 – 2003 г. работи в „ПрайсуотърхаусКупърс” като старши мениджър / одитор. Присъединява се към екипа на Пощенска банка през 2003 г., като в кариерата си за институцията заема позициите главен финансов директор, прокурист, изпълнителен директор и член на Управителния съвет.

Петрос Ангелакис, заместник-главен мениджър на управление „Международни дейности” в Юробанк И Еф Джи, ще заеме поста заместник-председател на Управителния съвет на Юробанк И Еф Джи България АД (Пощенска банка) и ще отговаря за дейностите „Операции”, „Информационни технологии” и „Организация”.

Промените в мениджмънта подлежат на съответното регулаторно одобрение и ще влязат в сила от 2 юли 2012 г.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Katherine
# 0
05:06 | 18 June 2012
This "free sharing" of information seems too good to be true. Like cmomuinsm.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg