Първа инвестиционна банка стартира Великденска промоция на новооткрити тримесечни депозити за физически и юридически лица с промоционална годишна лихва от 7.3% за левове и евро. Промоционалният лихвен процент е валиден за първия тримесечен период на всички открити депозити до 30 април.

Всеки клиент на банката, който открие депозит в размер над 50 000 лв. или тяхната равностойност в евро до 22 април, ще получи подарък – великденско яйце с масивно покритие от 24-каратово злато. Яйцата ще бъдат връчени на клиентите на предвеликденска церемония.

До 31 май продължава промоцията по едногодишния депозит "На седмото небе" с лихва 7.5% за целия период на депозита. Предимство за клиентите е, че високата лихва по депозита е валидна за целия период, като започва да тече от момента на внасяне на сума по него. Друго предимство е, че пари по депозита могат да се внасят по всяко време.

Промоцията е валидна за физически и юридически лица. Депозитът се открива безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. ПИБ не поставя изискване и за минимална сума за откриване, както и минимално салдо за олихвяване.