ПИБ с нови условия по кредити за физически лица

436
ПИБ с нови условия по кредити за физически лица

Първа инвестиционна банка предлага още по-добри условия по програмите си за потребителско и ипотечно кредитиране за граждани. От началото на септември 2008 г. лихвите по потребителските кредити за всички клиенти на банката, които получават трудовото си възнаграждение по сметка в ПИБ, са 10.5% (БЛП за левове + надбавка) на годишна база.

Преференциалната лихва се прилага при превод на работната заплата по сметка в ПИБ, независимо дали клиентът я превежда индивидуално или работодателят му – по силата на сключен договор с банката. 12.5% (БЛП за левова + надбавка) годишно е лихвата по потребителския кредит за останалите клиенти. Кредитите са в размер до 50 000 лв., а срокът им за изплащане е 7 години.

ПИБ продължава да улеснява своите клиенти с богата гама жилищни кредити, като вече предлага и финансиране до 100% от пазарната оценка на имота. Лихвите по кредитите, в евро или щатски долари, са от 7.1% (БЛП за евро/щатски долари + надбавка) годишно, като няма ограничение в размера на отпуснатата сума. Максималният срок за изплащане на жилищните кредити на ПИБ е 30 години. Банката осигурява безплатна за клиента застраховка „Имот“ на ипотекираната собственост.

Клиентите могат да получат от банката допълнително следните бонуси: кредитна карта и/или потребителски кредит в размер до 50 000 лева. Новото улеснение, което банката предоставя на своите клиенти е допълнително финансиране в размер до 100 евро/кв. м застроена площ за довършителни работи, в рамките на 10% от размера на разрешения кредит.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg