ПИБ с нови условия по кредити за физически лица

460
ПИБ с нови условия по кредити за физически лица

Първа инвестиционна банка предлага още по-добри условия по програмите си за потребителско и ипотечно кредитиране за граждани. От началото на септември 2008 г. лихвите по потребителските кредити за всички клиенти на банката, които получават трудовото си възнаграждение по сметка в ПИБ, са 10.5% (БЛП за левове + надбавка) на годишна база.

Преференциалната лихва се прилага при превод на работната заплата по сметка в ПИБ, независимо дали клиентът я превежда индивидуално или работодателят му – по силата на сключен договор с банката. 12.5% (БЛП за левова + надбавка) годишно е лихвата по потребителския кредит за останалите клиенти. Кредитите са в размер до 50 000 лв., а срокът им за изплащане е 7 години.

ПИБ продължава да улеснява своите клиенти с богата гама жилищни кредити, като вече предлага и финансиране до 100% от пазарната оценка на имота. Лихвите по кредитите, в евро или щатски долари, са от 7.1% (БЛП за евро/щатски долари + надбавка) годишно, като няма ограничение в размера на отпуснатата сума. Максималният срок за изплащане на жилищните кредити на ПИБ е 30 години. Банката осигурява безплатна за клиента застраховка „Имот“ на ипотекираната собственост.

Клиентите могат да получат от банката допълнително следните бонуси: кредитна карта и/или потребителски кредит в размер до 50 000 лева. Новото улеснение, което банката предоставя на своите клиенти е допълнително финансиране в размер до 100 евро/кв. м застроена площ за довършителни работи, в рамките на 10% от размера на разрешения кредит.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...