Първа инвестиционна банка започна промоционална кампания с нови облекчени условия по своя ипотечен и жилищен кредит „Пре-имущество". Кредитът се предлага с намалена и фиксирана лихва за първата година от 5.5%, като за периода на промоцията всички подадени искания са без такса за разглеждане на документи, се казва в официално прессъобщение на финансовата институция.

Оттам предлагат и безплатна за кредитополучателите застраховка „Имот" за целия период на кредита.

Ипотечен и жилищен кредит „Пре-имущество" е без такса за предсрочно погасяване със собствени средства за целия период на кредита и възможност за получаване на удостоверение за одобрен кредит по финансови параметри, което е със срок на валидност от 6 месеца.

Удостоверението дава допълнителна сигурност на кредитополучателите, че могат да разчитат на ипотечен кредит при точно определени параметри, които са посочени в удостоверението, и могат спокойно да изберат търсения имот.

При одобрение на кредит, когато клиентът пожелае кредитна карта, тя може да бъде безконтактна Master Card YES, която ще бъде заредена с 2000 бонус точки от програмата на ПИБ за лоялност, се казва още в съобщението.