ПИБ със значителен ръст на транзакции с карти

701
ПИБ със значителен ръст на транзакции с карти

Първа инвестиционна банка бележи ръст от 20.28% в броя на плащанията, извършени общо с дебитни и кредитни карти, издадени от Банката за периода април - юни 2009 г спрямо същия период на миналата година.

Плащанията, извършени с дебитни карти с логото на ПИБ отбелязват ръст от 27.67%, а тези, извършени с кредитни карти - 11.02%.

ПИБ предлага 1% от сумата на покупките като бонус обратно в картата при натрупан оборот 2 000 лв. за период от шест месеца.

Най-новият картов продукт на ПИБ, разработен съвместно с VISA - V PAY със своите предимства за картодържателите: гарантирана сигурност на транзакциите - без данни върху магнитната лента, безплатно издаване и поддържане на картата, без такса при плащане на ПОС терминал, без такса за теглене на пари от банкомати на ПИБ, възможност за избор на валутата на картова сметка и пр. е един от факторите ПИБ да реализира 77.51% ръст в транзакциите с дебитни карти ВИЗА през второто тримесечие на годината спрямо същия период на миналата година.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg