Първа инвестиционна банка стартира промоции за клиенти с карти MasterCard и VISA, съобщиха от банковата институция. MasterCard са официални спонсори на УЕФА и съответно на Европейското първенство по футбол’2008, което ще се проведе това лято в Австрия и Швейцария. VISA International e традиционен спонсор на Олимпйските игри. По повод тези две грандиозни спортни събития, които ще се състоят тази година, ПИБ организира 2 томболи със съдействието на Виза и Мастъркарт.

Всеки притежател на кредитна карта MasterCard, реализирал плащане на стойност минимум 20 лв. за периода 15 март – 31 май 2008 г., ще участва в томбола с 3 големи награди - пакет за двама за посещение на четвъртфиналния мач на Евро’2008 във Виена. Пакетът включва самолетни билети, две нощувки в 4-звезден хотел, закуска, както и билети за мача. Имената на тримата щастливци, които ще пътуват с придружители до Виена, ще бъдат изтеглени на 1 юни в присъствието на нотариус.

Първа инвестиционна банка е помислила и за своите клиенти с кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Всеки притежател на карта Visa, реализирал плащане на стойност минимум 20 лв. за периода 15 март – 31 май 2008 г., ще участва в специална томбола с голяма награда посещение на Олимпиадата в Пекин. Един от клиентите на ПИБ с кредитна карта Visa или дебитна карта Visa Electron ще спечели пакет за двама, който включва самолетни билети, 3 нощувки в 5-звезден хотел, закуска, както и билети за състезанията по време на престоя.

Другите две награди в томболата за Олимпийските игри са плазмен телевизор и лаптоп. Печелившите от томболата във връзка с игрите в Пекин също ще бъдат изтеглени на 1 юни в присъствието на нотариус.