С официална церемония Пощенска банка откри новия си клон в София на ул. „Г. С. Раковски" 137. Домакин на церемонията бе Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, а освещаването бе извършено в присъствието на Маргарита Гутева, кмет на район „Средец", клиенти и партньори на банката.

Клон „Раковски" се намира в сърцето на София, на изключително комуникативна локация, която осигурява бърз и лесен достъп на клиенти на банката до пълната гама финансови продукти и услуги, които предлага.

„За мен е изключителна чест да открия втори нов клон на Пощенска банка само в рамките на една седмица. Ние сме оптимисти за развитието на бизнеса и мислим, че е важно да продължим да инвестираме и да разширяваме дейността си в България, за да можем да бъдем по-близо до нашите клиенти и да допринесем за повече бизнес и работни места", заяви г-н Хасиотис и добави: „Предложеното сливане на нашата група Юробанк И Еф Джи с Алфа Банк е възможно най-добрата сделка и за двете организации. То ще ни направи лидери на банковия пазар в Гърция и Югоизточна Европа, а в България ще се наредим твърдо сред трите най-големи банки в страната. Тази сделка означава нови ресурси и допълнително финансиране от акционерите, а нашите клиенти ще могат да се възползват от по-широка клонова мрежа, повече продукти и услуги и отлично обслужване."

Пощенска банка притежава една от най-добре развитите клонови мрежи в страната с над 200 локации в 100 града. Откриването на новия клон е част от стратегията на банката да развива и оптимизира мрежата си, като непрекъснато подобрява достъпа и удобството за своите клиенти.

Сн.: Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка и Маргарита Гутева, кмет на район „Средец" (от ляво на дясно)