Пощенска банка предлага на своите клиенти новия потребителски кредит „Желание” в размер от 1000 лв. до 20 000 лв., информираха от банката за Profit.bg. Кредитът е револвиращ и всяка погасена сума отново е на разположение на клиента.

Лихва се заплаща единствено върху използваната част от заема и клиентът сам определя размера на месечната си вноска над минимално изискуемата. Одобрение за кредит „Желание” се получава в рамките на един ден, заемът няма краен срок и за него не е необходим поръчител.

”Кредит „Желание” дава свободата на клиентите ни сами да планират как и кога да погасят заема си, без да се обвързват с фиксирани месечни вноски. С този продукт ние целим максимално да ги улесним и да им дадем възможността да теглят пари по всяко време и без краен срок, плащайки лихва само върху изтеглената сума.

При всяка транзакция кредитният лимит, с който клиентът разполага, намалява с размера на усвоената сума, а с всяка погасена сума се възстановява и отново е на разположение за теглене”, заяви Севдалина Василева, началник Управление „Потребителско кредитиране и кредитни карти” в Пощенска банка.

За удобството на своите клиенти Пощенска банка предлага дебитна карта към кредит „Желание”, с която кредитополучателят може да разполага по всяко време със средствата по своя кредит. Финансовата институция предлага и още един бонус със заема – кредитна карта Visa Electron без годишна такса за първата година.