Пощенска банка предлага жилищен кредит без първоначални такси на посетителите на BalPEx

939
Пощенска банка предлага жилищен кредит без първоначални такси на посетителите на BalPEx

Посетителите на изложението за недвижими имоти и градоустройствено планиране на Балканите BalPEx ще могат да се възползват от преференциални оферти на Пощенска банка, с юридическо наименование Юробанк И Еф Джи България.

Тази година финансовата институция участва заедно с И Еф Джи Пропърти Сървисез София - дружество, специализирано в оценка на недвижимите имоти, посредничество, продажба и наемане, част от Юробанк И Еф Джи Груп.

Пощенска банка ще предложи жилищен, потребителски и бизнес кредити, както и депозитните си продукти, а И Еф Джи Пропърти Сървисез София ще представи управляваните от дружеството инвестиционни проекти.

От 18 до 20 април в "Интер експо център" в София посетителите ще могат да се възползват от специалните условия на жилищен кредит „Кеш бонус” от Пощенска банка. Клиентите ще имат възможност да попълват специални талони за новите условия на „Кеш бонус”, които им предоставят възможност да отидат директно в който и да е от клонове на Пощенска банка и да кандидатстват за кредит без първоначални такси.

Припомняме ви, че през февруари 2008 г. този вид кредит бе отличен за „Най-добър кредитен продукт” на 2007 г. Също така „Кеш бонус” е първият ипотечен продукт на българския пазар, който освен сумата на кредита предлага на клиентите и кеш бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита. За всеки 100 000 лв. от размера на кредита клиентът взима 4 000 лв. бонус, които може да използва, когато реши.

Другата оферта на банката са промоционални условия за потребителския „Бърз кредит”. Търсещите кредит ще получат до 100 лева подарък от размера на първата си месечна вноска по „Бърз кредит” от Пощенска банка. Кредитът е до 20 000 лева със срок на погасяване до 10 години. По време на промоцията всички одобрени кредитоискатели ще получат и подарък кредитна карта Visa Electron без годишна такса за обслужване през първата година.

Пощенска банка отново ще предложи и най-новия си депозитен продукт „Образцов депозит”. Специалната промоция на тримесечения депозит е за физически лица с преференциална лихва от 7.25% в лева и 5.25% в евро и продължава до 17 май 2008 г. Успоредно с високите лихви новият „Образцов депозит” дава възможност и за довнасяне на суми по всяко време без такси за внасяне. Специалната оферта е в сила за първия тримесечен период.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...