Пощенска банка предлага жилищен кредит с лихва 7.9%

1416
Пощенска банка предлага жилищен кредит с лихва 7.9%

Пощенска банка предлага нов жилищен кредит „Сигурен дом" с лихва от 7.9% за кредити в евро, която е фиксирана за първите две години. Максималният размер на кредита e 500 000 евро, а най-дългият срок за погасяване е 35 години.

Жилищният кредит може да бъде използван за покупка, ремонт и подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти, както и за рефинансиране. Финансовата институция повиши и максималното финансиране до 80% от стойността на жилището.

„Пазарът на жилищните кредити започна да се възстановява, но сега повече от всякога клиентите ще отдават първостепенно внимание на сигурността, когато правят сериозни, дългосрочни инвестиции. Кредит „Сигурен дом" е разработен специално, за да предостави на клиентите ни сигурни и предсказуеми условия в настоящата предизвикателна икономическа среда. Фиксираната лихва на кредита предпазва от потенциални промени в лихвените равнища и позволява по-прецизно планиране на разходите, което вярваме, че клиентите ще оценят", коментира Петя Димитрова, изпълнителен директор на Пощенска банка.

Пощенска банка предлага към своите жилищни кредити и застраховка „Безработица и живот". Застрахователният пакет дава на клиентите допълнителна сигурност в случай на непредвидени събития в живота им, като покрива месечните вноски или пълния размер на кредита. Пакетът покрива риск от загуба на работа, трайна или временна нетрудоспособност и загуба на живот.

В допълнение всички получатели на новия жилищен кредит могат безплатно да активират услугата „Интернет банкиране", която ще им позволи да следят състоянието на своите сметки, дати на падеж на кредита, месечните си вноски и транзакции.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

БУДНА СЪВЕСТ
# 0
17:10 | 22 October 2009
Ей тая пощенска гледа пак да си прецака клиентите но под формата на помощ. Точно тези са уникални кожодери. да предположим че това са най-високите лихвени проценти към момента и от тук нататък се очаква да има спад в лихвите макар и не каквито бяха. Вие имате фиксирана лихва при Данчо лъжеца пак пуснаха рекламата. Според новия проект за потребителските кредити за да дължиш такса предсрочно погасяване едно от условията е кредита да е с фиксирана лихва. Колко предвидливо още от сега Пощенска си залага бъдещи доходи, кой може да каже какви ще са лихвите след една година при всички случаи ще се по-малки но Пощенска се е предвидила клиентите и да се гърчат още три години това не е Банка да не забравяме, че това е банката наказвана с глоба за подвеждаща реклама точно по жилищни кредити. А за застраховката просто нямам думи там сте трета страна по договора само ще къцате кинти но от застраховател пари не се вземат лесно прочетете условията по застраховката преди да я подпишете и даже се консултирайте с външен човек по точките да не съжаляват после и да си дадете парите на вятъра ето и част от тази точка в проекто закона публикуван на страницата на министерството на икономиката (3) Кредиторът няма право на обезщетение или неустойка, когато при предсрочно погасяване на кредита от потребителя : 1. погасяването на кредита се извърщва в период през който лихвения процент по договора за кредит не е фиксиран; 2. погасяването е извършено въз основа на плащане по застрахователен договор, чиято цел е била да гарантира връщането на кредита, или: 3. договора за кредит е под формата на овърдрафт.
Krasen
# 1
14:10 | 15 October 2009
Lihwa 5% ,6% -----------
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg