Пощенска банка представя продукти и услуги на изложението „Банки Инвестиции Пари”

906
Пощенска банка представя продукти и услуги на изложението „Банки Инвестиции Пари”

Пощенска банка ще представи традиционно своите продукти и услуги в рамките на финансово изложение „Банки Инвестиции Пари”, което ще се проведе в Новотел Пловдив от 27 до 29 февруари под патронажа на министъра на финансите Пламен Орешарски. Финансовата институция ще е официален партньор на събитието.

Асен Ягодин, изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Пощенска банка, ще участва в дискусия на тема „Банковият сектор на България - тенденции и рискове.
Влиянието на глобалните кредитни рестрикции в България”.

По време на международната конференция ще бъдат дискутирани актуални и интересни теми от финансовия сектор в България с основен акцент върху “Капацитетът на публичния и частния сектор за усвояване на европейските фондове: предизвикателства пред българските общини и финансови институции”.

Тази година Пощенска банка ще сe състезава в категория за най-добър финансов продукт на годината в категория „Кредититни продукти - финансиране” с жилищния кредит КЕШ БОНУС.

Финансовата институция ще се включи в надпреварата и с продукта „Депозит авансова лихва” в категория „Депозитни продукти и влогонабиране”, а също и в категория „Картови продукти и услуги” със своята кредитна карта EuroLine American Express. В областта на „Комбинирани финансови продукти” банката ще се представи с Бизнес кредитната си линия.

В периода 2003 – 2006 г. Пощенска банка е носител на седем награди в различни категории в рамките на конкурса.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg