Пощенска банка за поредна година предлага атрактивни оферти на посетителите на Международния технически панаир в Пловдив.

Специално в рамките на изложението, финансовата институция стартира промоционална оферта на EFG Leasing. Посетителите ще могат да се възползват от 0% такса управление, която важи за подадени искания за лизинг на нови активи. Промоцията стартира на 29 септември и е в сила до края на месец октомври.

Пощенска банка ще предоставя на своите клиенти специални предложения за кредитните и депозитните си продукти. Специално за предприемачи, финансовата институция ще предлага Бизнес кредитна линия, която има за цел да подпомага стартирането и развитието на бизнеса.

На изложбен щанд V-20 до палата 7 в панаирния град клиентите на банката ще могат да се запознаят и с най-новия продукт на банката - Кредит Желание, при който потребителите ще могат сами да определят размера на месечната си вноска.

Пощенска банка ще предложи утвърдения си жилищен кредит Кеш бонус, при който клиентите получават 4 000 лева в брой на всеки 100 000 лв и новия спестовен продукт Отличен депозит в размер на 6% за шестмесечните депозити в евро.

Ще бъдат представени взаимните фондове, които Пощенска банка предлага, а също така и условията по кредитна карта American Express.

Снимка: Profit.bg