Пощенска банка стартира пролетна промоция за притежателите на кредитни карти ЕuroLine American Express и Visa, издадени от банката, които ще могат да ползват отстъпки до 10% и да пазаруват на равни месечни вноски при 0% лихва в редица търговски обекти в цялата страна.

В рамките на промоцията картодържателите ще ползват от 2 до 10% отстъпка при плащане с ЕuroLine American Express или Visa в бензиностанции „Еко", бутици „Longchamp", туристическа агенция „Астрал Холидейз", хотел „Орфей" в к.к. Пампорово, както и в ресторантите „Океания" и „Sky Plaza".

Картодържателите ще могат да пазаруват на равни месечни вноски при 0% лихва електроуреди, обувки, спортни стоки и други артикули във верига магазини „Зора", в „Електра", „Geox", „Nike Bulgaria" и „Sprider Stores". Предложението е валидно при плащане на ПОС терминал на банката в обектите на търговските й партньори.

Акцент в пролетната промоция са предимствата при плащания с кредитните карти на банката, които включват удобство, сигурност и са без такси при трансакции на ПОС терминал. Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни карти с над 320 000 кредитни карти и ексклузивен издател на American Express за България.

Пощенска банка, с правно име „Юробанк И Еф Джи България" АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.