Пощенска банка удължава периода на офертата “Образцов депозит”

903
Пощенска банка удължава периода на офертата “Образцов депозит”

Пощенска банка удължава периода на специалната оферта по „Образцов депозит". Поради засиления интерес към тримесечния депозит с годишни лихви от 7,25% за лева и 5,25% за евро за първия тримесечен период, промоцията се удължава до 17 май 2008 г., съобщиха от банката.

Успоредно с атрактивните лихви, „Образцов депозит" дава възможност за довнасяне на суми по всяко време.

Финансовата институция информира своите клиенти, че в унисон с тенденциите на международните пазари, считано от 7 април 2008 г. са въведени нови лихвени проценти по депозитни продукти в щатски долари.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е една от водещите финансови институции в България, част от Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация с общи активи, възлизащи на повече от 68.4 милиарда евро, и над 22 000 служители, която предлага своите продукти и услуги както чрез мрежата си от 1500 клона и места за продажба, така и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

В Гърция Юробанк И Еф Джи Груп е водеща банка по потребителско кредитиране, управление на взаимни фондове, инвестициионното банкиране, животозастраховането и брокерските услуги. Юробанк И Еф Джи Груп е и най-големият кредитор на малкия бизнес в страната и е сред основните кредитори на големи местни корпорации от частния сектор.

В региона на Югоизточна и Централна Европа (Нова Европа) Юробанк И Еф Джи Груп е сред водещите банки във всички страни, в които има присъствие, а именно България, Румъния и Сърбия. От 2006 година Юробанк И Еф Джи Груп навлезе и на пазарите в Полша, Турция, Украйна и Кипър. Досега Юробанк И Еф Джи Груп е инвестирала в Нова Европа приблизително 2 милиарда Евро.

Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, третата най-голяма банкова група в Швейцария, след USB и Credit Suisse. Наред с това, И Еф Джи Груп е сред най-големите компании, листвани на борсата в Гърция, на база пазарна капитализация и над 210 000 акционери.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg