Пощенска подобри условията по жилищен кредит

591
Пощенска подобри условията по жилищен кредит

Жилищен кредит „Флекси" от Пощенска банка се предлага при подобрени лихвени условия и без такса за кандидатстване в рамките на промоция до края на април, се казва в съобщение на банката. В допълнение кредитите, отпуснати в рамките на промоционалния период, ще бъдат освободени от такса за предсрочно погасяване, когато това става със собствени средства на клиента. Банката вече предлага и възможност за подаване на онлайн заявление за кандидатстване за кредита през интернет страницата си.

Този жилищен кредит дава възможност на кредитополучателите да контролират размера на месечните си вноски, като позволява на клиента да „адаптира" размера на месечните вноски към моментите си нужди и възможности - през избрани от него шест месеца на годината той може да намали своите месечни вноски до 50% от оригиналния размер или да ги увеличи до 200%.

Кредитополучателят може и да пропусне една вноска годишно. Функционалността може да се използва след първата година на регулярно и коректно погасяване на заема и е приложима и за вече отпуснати жилищни кредити от банката с анюитетен погасителен план. Така и съществуващите кредитополучатели на банката могат да плащат по-малко при възникване на непредвидени обстоятелства или повече, когато имат свободен финансов ресурс.

Кредит „Флекси" е с плаваща годишна лихва, която започва от 7% в евро при комбиниране с пакет „Лесен живот". Кредитополучателите могат да кандидатстват за кредити с максимален размер до 250 хил. евро и срок за погасяване до 30 години. Кредитът се отпуска в български лева и евро, а максималното финансиране е до 80% от пазарната оценка на имота. Кредитът може да се комбинира със застрахователна програма „Защита на плащанията", както и с пакет „Лесен живот", който им дава преференциални отстъпки от лихвата.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

БАКБ с нов, модерен офис в София

Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично...