Пощенска банка предлага ипотечен кредит „Кеш бонус” при преференциални условия. Между 20 март и 31 май отпадат всички първоначални такси по кредита. Клиентите на банката няма да заплащат такса за одобрение и обработка, както и такса за разглеждане на документите.

„Кеш бонус” е първият ипотечен продукт на българския пазар, който отделно от сумата на кредита предлага на клиентите и кеш бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита. Така на всеки 100 000 лв. от размера на кредита клиентът получава 4 000 лв. бонус, които може да използва съобразно потребностите си.

„Кеш бонус” е иновативен продукт, създаден да отговори на нуждите на максимално широк кръг от потребители на жилищен кредит. Освен изгодни ценови условия той предлага на клиентите допълнителна сума пари в брой, с които те биха могли да закупят желаните от тях мебели или електроуреди за новия си дом или да ги използват за други свои потребности”, коментира Илиян Райчев, началник управление „Жилищно кредитиране” в Пощенска банка.

Припомняме ви, че наскоро „Кеш бонус” от Пощенска банка бе обявен за „Най-добър кредитен продукт” на 2007 г. на изложението „Банки, Инвестиции, Пари”, проведено през февруари 2008 г. в Пловдив.