Преференциални условия за „Кеш бонус” предлагат от Пощенска банка

1021
Преференциални условия за „Кеш бонус” предлагат от Пощенска банка

Пощенска банка предлага ипотечен кредит „Кеш бонус” при преференциални условия. Между 20 март и 31 май отпадат всички първоначални такси по кредита. Клиентите на банката няма да заплащат такса за одобрение и обработка, както и такса за разглеждане на документите.

„Кеш бонус” е първият ипотечен продукт на българския пазар, който отделно от сумата на кредита предлага на клиентите и кеш бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита. Така на всеки 100 000 лв. от размера на кредита клиентът получава 4 000 лв. бонус, които може да използва съобразно потребностите си.

„Кеш бонус” е иновативен продукт, създаден да отговори на нуждите на максимално широк кръг от потребители на жилищен кредит. Освен изгодни ценови условия той предлага на клиентите допълнителна сума пари в брой, с които те биха могли да закупят желаните от тях мебели или електроуреди за новия си дом или да ги използват за други свои потребности”, коментира Илиян Райчев, началник управление „Жилищно кредитиране” в Пощенска банка.

Припомняме ви, че наскоро „Кеш бонус” от Пощенска банка бе обявен за „Най-добър кредитен продукт” на 2007 г. на изложението „Банки, Инвестиции, Пари”, проведено през февруари 2008 г. в Пловдив.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg